Overzicht van de verkenningsfase

18 maart 2021

https://www.facebook.com/watch/?v=1093392231127334

Het voorbije jaar werd er hard gewerkt aan een ‘verkennend onderzoek’ voor een toekomstvisie voor het E17 Viaduct. Ook burgerbewegingen, waaronder Viadukaduk, zaten mee aan tafel tijdens dit intensieve participatietraject. Dat onderzoek is nu klaar. Meer info op www.viadewesbite.be . Bekijk ook het filmpje hierboven  (of via deze link). Het lijvige rapport van het verkennende onderzoek is daar ook te downloaden: www.viadewebsite.be/via_downloads/

De resultaten van het onderzoek komen nu op de tafel van de Vlaamse regering die in de komende periode een startbeslissing moet nemen om de volgende stap te zetten in het Complex Project: ‘de onderzoeksfase’. In die fase zullen verschillende toekomstalternatieven naaste elkaar worden gelegd en in detail worden onderzocht.

Wij bereiden ons de komende maanden alvast voor op deze onderzoeksfase, door in dialoog te gaan met onze leden en buurtbewoners om zo een concrete toekomstvisie te ontwikkelen samen met de omwonenden.

Viadukaduk zal de komende periode ook het nodige lobbywerk doen bij beleidsmakers en politici om er mee voor te zorgen dat de startbeslissing er snel zal komen. We houden jullie zeker op de hoogte.

Dit bericht werd geplaatst in Home. Bookmark de permalink .