Welkom op de ViaduKaduk-site.

v.z.w. ViaduKaduk is een partijonafhankelijke bewonersgroep die oplossingen zoekt voor de fijnstof- en geluidsproblemen, de veiligheids- en de mobiliteitsproblematiek specifiek rond het E-17 viaduct in Gentbrugge en rond het Gentse snelwegennet in het algemeen.
ViaduKaduk staat open voor iedereen die onze initiatieven en werking wil steunen. Als bewonersgroep gaan we actief op zoek naar oplossingen op korte en lange termijn. We laten ons ook adviseren door deskundigen en vooruitziende beleidsmakers.

Buurtbewoners bundelen de krachten voor een betere en veilige leefkwaliteit voor iedereen. Omdat een duurzame oplossing voor het lawaai en fijn stof van het verkeer op het E17-viaduct en omstreken dringend nodig én mogelijk is.

Steun onze werking, vergroot het draagvlak
Klik hier om lid te worden van ViaduKaduk voor slechts 1 (één) Euro !

Bekijk ook de site van het ‘Complex Project Viaduct Gentbrugge’ voor info over de renovatiewerken aan het viaduct en over de lange termijn visie : https://www.viadewebsite.be/

balk

N I E U W S
balk

 

Dit bericht werd geplaatst in Home. Bookmark de permalink .