Uitnodiging FIETSTOCHT, zondag 5 mei van 14u30 tot 17u00

24.04.2019

Fiets_site

Uitnodiging FIETSTOCHT, zondag 5 mei van 14u30 tot 17u00

‘ViaduKaduk’ en ‘Geen2deR17′ nodigen je uit voor een recreatieve fietstocht op zondag 5 mei van zo’n 25 kilometer in de buurt van de Gentse snelwegen. Met deze fietstocht lanceren we het burgerinitiatief ‘AdemRuimte’. We fietsen van de Gentbrugse Meersen over Heusden en Destelbergen nabij de Damvallei en terug . We starten om 14u30 bij Boer Janssens in de Gentbrugse Meersen (link Google maps) en staan om 17u terug op de startplaats. Iedereen is welkom, jong en oud. We zorgen voor de nodige veilige begeleiding. Wie ook mee wil met de nodige verzekering, schrijft zich best in via deze link.
Surf ook naar het Fietstocht-event op Facebook, daar kan je aanduiden of je deelneemt en ook vrienden uitnodingen. Bedankt om te liken en te delen !

Hopelijk tot op de fietstocht .

Dit bericht werd geplaatst in Home. Bookmark de permalink .