Behoefte aan  A D E M R U I M T E ?

26.02.2019

Viadukaduk wil een duurzaam alternatief voor het brokkelviaduct in Gentbrugge, dat past in een MASTERPLAN voor de Gentse snelwegen.
De bewonersgroepen ViaduKaduk (Gentbrugge/Ledeberg) en Geen2deR17 (Heusden/Destelbergen https://geen2der17.com/) slaan de handen in elkaar en richtten samen de burgerbeweging ‘ADEMRUIMTE‘ op.
In de aanloop naar de Vlaamse verkiezingen in mei lanceert Ademruimte een MANIFEST met 10 principes waarin we aan politici en beleidsmakers vragen om werk te maken van een duurzaam MASTERPLAN VOOR SNELWEGEN IN EN ROND GENT (R4 – E17 – B401 – E40).
Snelwegen spelen een belangrijke rol in onze mobiliteit, echter, de wijze waarop de Gentse snelwegen vandaag dichtbevolkte woongebieden doorsnijden is niet meer van deze tijd.
Om een breed draagvlak voor het manifest te creëren en een duidelijke boodschap ten aanzien van het beleid te kunnen geven, vragen we aan organisaties en personen om dat manifest mee te ondertekenen.
Heb je behoefte aan Ademruimte ? De website met de inteken-module en het MANIFEST kan je vinden op https://ademruimte.gent/
ADEMRUIMTE
Dit bericht werd geplaatst in Home. Bookmark de permalink .