ViaduKaduk zoekt SLOGANS (en jij kan helpen)

9.11.2019

Schermafbeelding 2019-11-09 om 10.49.06

ViaduKaduk zoekt SLOGANS (en jij kan helpen)
• Waar gaat het over?
Het einde van het Gentbrugse E17-viaduct, zoals we het de laatste decennia kenden, komt nu écht in zicht. We doelen daarmee niet op de nakende renovatie die er komt in 2020-2021, wél op de lange termijnoplossing. Als een gevolg van de resolutie uit 2018 waarmee Viadukaduk en enkele politici de problematiek van het viaduct op de agenda van de Vlaams regering zette, start deze nu ook daadwerkelijk de eerste studie op naar duurzame oplossingen voor de lange termijn. 

Dit betekent dus ook meteen dat er werk op de plank ligt voor Viadukaduk. De bal is aan het rollen, maar moet blijven rollen. Ook nu er werk wordt gemaakt van lange termijn oplossing, willen we als bewonersgroep blijvend betrokken worden in het proces, zodat we mee kunnen vorm geven aan een oplossing die de leefkwaliteit van de buurt echt verhoogt. We willen ook op allerlei manieren ’zichtbaar’ zijn en omwonenden rond het viaduct betrekken en informeren.

• We vragen INPUT VAN OMWONENDEN.
Eén van de eerste initiatieven is het ophangen van grote spandoeken met (ludieke) SLOGANS op de werf-hekkens rond het viaduct, tijdens de renovatiewerken. De slogans moeten betrekking hebben op het viaduct, zijn geschiedenis, zijn toekomst, ook als het er eventueel niet meer is, wat geeft dat aan mogelijkheden? hoe kan het er daar dan uitzien? wat kan er in de plaats komen?

Bedenk jij ook een SLOGAN?
Geef je creativiteit de vrije loop met een slogan van maximum 100 tekens of karakters (handige teller: https://adresults.nl/tools/character-count-tool/), en maak kans op één van de 5 cadeaubonnen ter waarde van 20€ voor een etentje bij Blomme in Gentbrugge.
Stuur je inzendingen (max 5 per persoon) vòòr 10 december naar viadukaduk@gmail.com en/of plaats ze onder de facebook post (over de slogans)  op https://www.facebook.com/viaduk.kaduk/

• De beste 5 slogans zullen worden geselecteerd en bekend gemaakt op de INFO-MARKT over de renovatie van het E-17 viaduct in deVierdeZaal op 16 december, en op onze website en FB-pagina.
Meer over de info-markt zie nieuwsbericht hierboven

Dit bericht werd geplaatst in Home. Bookmark de permalink .